top of page

KÜLDETÉSÜNK

Flóra és Judit a Menedzserszövetség Mentorprogramjában találkoztak, ahol Judit mentori tanácsaival segítette Flóra karrierjét. Ennek a találkozásnak és sikeres együttműködésnek köszönhetően alapították meg Álom Határidővel néven közösségi mentoring platformjukat, melynek célja, hogy a mentori kapcsolatuk, tudásuk, tapasztalataik megosztásával segítsék a hazai tehetségeket a tudatos karriertervezésben és kísérjék a jövő vezetőit a nemzetközi élvonal felé. Meggyőződésük, hogy önmagunk fejlesztése a létező legjobb üzleti befektetés. Készülj, mert nekik felteheted azokat a kérdéseket, amikre mindig tudni akartad a választ a karriertervezéssel kapcsolatban, de eddig nem merted megkérdezni!

448277A2-E788-4888-86AC-E92241C7D6C3_L0_001-2022. 11. 07. 8_21_57.jpg

DR. ZOLNAY JUDIT

Több, mint 20 éves nemzetközi felsővezetői tapasztalatát felhasználva Judit üzleti edzőként és vezetési tanácsadóként folytatja karrierjét. Korábban az Amerikai Kereskedelmi Kamara, ma pedig a Hungarian Business Leaders Forum igazgatósági és a Menedzserszövetség elnökségi tagjaként adja át tapasztalatait üzleti coaching és mentorálás keretében. Nem titkolt célja, hogy a régió jelenlegi és jövőbeni vezetői nemzetközi versenyképességgel és szakmai önbizalommal rendelkezzenek.

  • LinkedIn
NF_5.jpg

NÉMETH FLÓRA

Flóra Magyarország legnagyobb telekommunikációs vállalatának PR szakmai vezetője, ügynökségi és vállalati kommunikációs területen több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Tagja a Magyar PR Szövetségnek, a Menedzserek Országos szövetségének.  Fontos társadalmi ügyeket képvisel az Egyenlítő Alapítvány tagjaként, valamint a TEDxLibertyBridgeWomen társalapítójaként.

  • LinkedIn
bottom of page