top of page
  • nemethflora11

BÖSZÖRMÉNYI-NAGY GERGŐ: Ha összeáll egy igazán jó csapat, mindenképpen sikeres lesz.

Vendégünk Böszörményi-Nagy Gergő, a Design Terminal vezetője, ahol üzleti tehetséggondozás keretében szakértők és mentorok abban segítik a fiatalokat, hogy vállalkozási ötleteiket cégbe szervezzék és terméküket, szolgáltatásukat nemzetközi piacra juttassák. Gergő emellett a Brain Bar jövőfesztivál alapítója és a MOME Alapítványi elnöke. ➡ Multi vagy vállalkozás? Hogyan találjuk meg a számunkra önazonos utat?

➡Hogyan épül fel egy erős csapat és mi a vezető legfontosabb feladata?

➡ Milyen hajlandóságuk van a fiataloknak vállalkozást indítani és melyek azok az erősségek, melyekre támaszkodni tudnak?

➡Hogyan járul hozzá mentális egészségünkhöz a természetközeliség?


AJÁNLÓ: 📚 BNG: NONKONFORM Gergő több, mint 200 könyvről írt már recenziót, melyet egyfajta olvasókönyvként albumba rendezett, a kötet Nonkonform címmel az idei BrainBar-on jelenik meg. A könyv egyfajta sorvezetőként szolgál, végig vezetve a tudományon, politikán, kultúrán, innováción át a személyes életünkig. Célja, hogy felismerjük, mit tehetünk annak érdekében, hogy egy tudatos, nonkonform módon tudjuk szemlélni a világot. A kiadványt a szerző gerenációjának legtehetségesebb illusztrátorainak alkotásai kísérik, megjelenés: szeptember 29-én a BrainBar jövőfesztiválon!

https://bngergo.medium.com/milyen-les...

🎧 LEX FRIDMAN PODCAST Az MIT tudósának izgalmas beszélgetései tudományról, történelemről, filozófiáról. https://open.spotify.com/show/2MAi0Bv...

📚 GEORGE ANDERS: YOU CAN DO ANYTHING The Surprising Power of a "Useless" Liberal Arts Education A könyv a klasszikus, humán tudás, az emberi ítélőképesség, a jó ízlés, erkölcsi mérce és kreativitás értékéről szól, melyet a technológia-vezérelt korunkban gyakran alábecsülnek. https://www.amazon.com/You-Can-Anythi...


https://www.youtube.com/watch?v=UlqdjOhL2hk&t=44s

1 view0 comments
bottom of page