top of page
  • nemethflora11

BLASKÓ NIKI 2. RÉSZ: Az igazi siker az, ha olyan életet élsz, amit nem cserélnél el senkivel

Vendégünk Blaskó Niki, az ACG ügyvezetője, a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének elnöke. Míg beszélgetésünk első részében saját karriertörténetét osztotta meg, a mostani második epizódban arról kérdezzük, saját tapasztalatai alapján milyen tanácsokat, javaslatokat adna pályakezdő fiatalok számára szakmai és magánéleti kiteljesedésükhöz. ➡ Mely könyvek formálták Niki gondolatait? ➡ Biztos, hogy lemondással jár a női vezetői lét? ➡ Hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt és tudatosságra törekedni? Fontos könyvek Niki életéből, ajánlásával:

📚 James Redfield: Mennyei prófécia - "Egy kaland-sorozaton keresztül tárja fel az emberi lét mozgatórugóit. Ha belső harmóniára vágysz, feltétlenül olvasd el."

📚 Hermann Hesse: Sziddhárta. - "A könyv azt tanítja, hogy a tudás átadható, de a bölcsesség nem. A tapasztalat és a türelem fontosságára hívja fel a figyelmet."

📚 Osho: Kreativitás - "Számomra a legfontosabb üzenete, hogy az életet kapjuk, amit teremtünk magunknak."

📚 Barabási-Albert László: Képlet - "A XXI. században azzal, hogy megnyílt a digitális tér és korlátlan mennyiségű információ áll rendelkezésre, a tudás könnyen elérhető közelségben van, ellenben felértékelődött az attitűd, a hozzáállás, a kapcsolatteremtő- és kommunikációs képességek. Ezt a könyvet azok számára ajánlom, akik meg akarják érteni, melyek a siker mozgatórugói."


https://www.youtube.com/watch?v=Ekq6INRmX8I&t=132s

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page