top of page
  • nemethflora11

PISTYUR VERA: Ha üzleti szereplőként számít, hogy mit hagysz hátra

Updated: Jan 8

Pistyur Veronika a Bridge Budapest vezetője, a magyar startupvilág elismert alakja, az Octogon Ventures kockázati tőke befektetőcég partnere. Vera egy igazi közösségépítő, aki kifinomult érzékkel látja meg és karolja fel az igazán fontos ügyeket, kapcsolatot teremtve az üzleti szereplők és a civil szféra között, valódi gondolkodó közeget építve. Beszélgettünk többek között arról, hogy miben rejlik az egyéni felelősség, elakadás esetén miért fontos egy adott helyzetet több nézőpontból is megfigyelni és miért érdemes mindig egy kicsit mindig többet tenni annál, mint ami elvárt. ➡ Hogyan tud az egyén egy egész közösségre hatással lenni?
➡ Miért éri meg meetingmentes időszakokat tartani?
➡ Mit jelent a vállalható üzleti kultúra és milyen fontos leckét kell szem előtt tartanunk vállalkozóként, cégvezetőként?
➡ Hogyan alakíthatunk ki olyan vezetői szemléletet, amely értékalapú és hosszútávra szól?

📚 KÖNYVAJÁNLÓ Vera egy igazi klasszikust, Marcus Aurelius Elmélkedések c. könyvét ajánlja mindazoknak, akiket foglalkoztat a kérdés, hogy mi végre vagyunk, hogyan tudunk tenni a közjóért és ha számít, hogy mit hagyunk hátra. Vera szerint a könyvben minden benne van azzal kapcsolatban, hogyan érdemes viszonyulnunk a környezetünkhöz.

https://www.youtube.com/watch?v=_gXrpOUWM1g
2 views0 comments
bottom of page