top of page
  • nemethflora11

BALOGH PETYA: Ha könyv készülne az életemről, az lenne a címe: "CSAKAZÉRTIS"

Updated: Jan 8

Balogh Petya befektető, üzleti mentor, ismert "cápa". 8 évesen írta az első programját, mellyel öccsének segített összeadni és kivonni. A sikerek mellett bukásokat is át kellett élnie, azonban ami minden helyzetben előre vitte: a hite, hogy csakazértis meg fogja valósítani, amit gyerekkorában megálmodott. Saját bevallása szerint 35 éves korára elért mindent, ami a bakancslistáján szerepelt, mégis, megszállottan szeretne hatással lenni, hozzátenni ahhoz, hogy jobb legyen a világ. Vajon milyen szemlélet segítette a sikerhez és mégis, mi jön azután, ha minden vágyad beteljesül? Összegyűjtöttük a legerősebb gondolatokat Petyától, amiből érdemes tanulni:
📍 Egy versenyben, hogy teljesíteni tudjunk, a legfontosabb, hogy önmagunkban higgyünk.
📍 Fiatalon nem az a legfontosabb, hogy mennyit keresünk egy munkával, hanem hogy mennyit tanulunk belőle.
📍 Nem a hibákat kell számolni, hanem a tanulságokat.
📍 Vállalkozónak lenni szívás. Az első 10 évben folyamatos a problémamegoldás: elfogy a pénz, felmond a kolléga. De megéri és idővel mindent profin fogjunk kezelni.
📍 Innoválni, fejlődni, tanulni akkor tudunk, ha merünk kísérletezni. Ezzel viszont együtt jár, hogy néha nem fog sikerülni. 📍 Minden évben van két alkalom, amikor megkérdezem magamtól, mivel lettem több. Ha valahol nem jó, nem fejlődünk, arrébb kell mennünk. Nem fák vagyunk.

https://www.youtube.com/watch?v=O6Kk15xk58M&t=51s
3 views0 comments
bottom of page